Borstcrawlcursus

“Het is nooit te laat om de zwemslag goed te leren.”. Laten we eerlijk zijn. De meesten van ons zwemmen best aardig en ook wel rap maar toch is er meer uit te halen. Meer snelheid met minder energie. Oftewel: een betere techniek maakt je een completere zwemmer/waterpoloër.

De laatste jaren zijn geregeld vragen gesteld rondom het aanscherpen van de zwemtechniek. Voor velen van ons liggen de zwemlessen vele (tientallen) jaren achter ons en kan het écht geen kwaad om hier wat bijles in te nemen. 🙂

De KNZB helpt ons hier graag mee met een “Borstcrawlcursus“. Deze cursus bestaat uit 15 lessen van drie kwartier met als doel je borstcrawltechniek te verbeteren. Verdeeld over deze 15 weken worden je ligging, beenslag, armslag, ademhaling en vooral de combinatie van deze elementen verder uitgewerkt.

We starten maandag 20 september om 20.15 uur in het sportcentrum Helsdingen Sport en Cultuur. Deze cursus is echter al VOL.

Interesse? Uiteraard. 😉 Kijk voor meer informatie op de website van de ZwemCoach waar je je ook in kunt schrijven.

Wil je meer informatie? Of je aanmelden voor een eventuele vervolgcursus? Vul dan alvast onderstaand formulier in. We nemen in dat geval z.s.m. contact met je op.