C-Diploma – Mini Waterpolo

Binnen onze vereniging kunnen kinderen ook afzwemmen voor hun C-diploma. Het betreft hier een vervolg-zwemopleiding op de reguliere zwemlessen. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen na het behalen van hun Swim-Easy en Envos A & B diploma graag verder willen zwemmen om nog beter te leren zwemmen. ZV De Albatros heeft daarom een vervolgopleiding gemaakt die de kinderen nog meer zwemplezier zal geven.

Samen met leeftijdsgenoten van 5 tot 10 jaar zal de zwemtechniek verder worden verbeterd en wordt meer aandacht gegeven aan het uithoudingsvermogen. Hiermee worden de kinderen nog meer zelfredzamer.

Door het leszwemmen te combineren met de sportiviteit van de balsport waterpolo, worden de kinderen  in ongeveer 4 tot 6 maanden verder ontwikkeld tot krachtige zwemmers. Omdat gewerkt wordt in kleine lesgroepjes is er veel extra aandacht voor de leden individueel waardoor het zwemniveau van de kinderen weer meer aansluit op het zwemniveau dat we Nederland gewend zijn.

Kinderen die in het verleden het diploma van Swim Easy of Envos A & B hebben behaald, kunnen voor het vervolg nu terecht bij ZV De Albatros. Met drie gratis proeflessen op dinsdag- of donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur kunnen zij kennismaken met deze leuke aanvullende zwemopleiding van de Albatros. 

Voor meer informatie en/of een aanmelding voor proeflessen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan snel contact met u op.