Warme chocolademelk in Kedichem

Afgelopen vrijdag waren we te gast bij Hotel “Aan de Linge” in Kedichem. Een fantastische plek om het beachwaterpolo te promoten én te beoefenen. De Linge is werkelijk een prachtige rivier in de Betuwe die zowel vanaf de dijk als vanaf het water bijzonder de moeite waard is. Pak gewoon eens de fiets en neem de route vanaf Arkel de dijk op richting Leerdam. En stop halverwege voor een bakje koffie in Kedichem. Het is echt de moeite waard.

Genoeg “Ontdek je Plekje” voor nu. 😉

We waren er voor het leuke spelletje beachwaterpolo.

Vanuit Kedichem hadden Mike en zijn broer zich via de website aangemeld en deden enthousiast mee. Onder leiding van scheidsrechters Pieter en Henk zijn vervolgens vier wedstrijdjes gespeeld in het heerlijke koele water van De Linge. Een écht warme zomer zit er helaas niet meer in waardoor de meeste spelers tussen de wedstrijden door in het water bleven om toch zoveel mogelijk in beweging te blijven.

Rond 20.00 uur brak een regenbui los boven het hotel waarna de scheidsrechters een goed heenkomen zochten. (…) Besloten werd de warme chocomel en overheerlijke saté in het restaurant op te zoeken. Een restaurant overigens dat, vanwege zijn ligging direct aan de Linge, een uitzicht biedt waar geen andere plek in de omgeving aan kan tippen. Wow! Moet je echt eens bezoeken, die plek.

Al met al was het een gezellige belevenis en richten we ons nu op de laatste twee evenementen van dit zomer seizoen. Aanstaande vrijdagavond 3 september gaan we op eenzelfde manier belangstellenden kennis laten maken met waterpolo. Vanaf 18.00 uur ligt het veld in ons eigen stadje in het water bij het Sluiseiland. De dag erna, 4 september, wordt vanaf 10.00 uur een toernooi gespeeld met diverse waterpolo verenigingen uit Nederland. En omdat de toegang bij ons gewoon gratis is, belooft dit een fantastische start van seizoen 2021-2022 te worden!