Vrijwilligers

Als vereniging bestaan we al ruim 50 jaar! Al die jaren is de vereniging draaiende gehouden door enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

Maar dat ging niet altijd vanzelf. Het is een club vóór en dóór leden. Bestuur, trainers, coaches, officials, commissieleden, rij-ouders: het zijn allemaal vrijwilligers. De ene vrijwilliger besteedt er meer tijd aan dan de ander. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is een positieve impuls voor de vereniging.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Zonder hen kan ZV De Albatros niet bestaan.

Waarom word je vrijwilliger?
Om het voortbestaan van de vereniging te garanderen en het huidige niveau van de club te verbeteren, is instroom van nieuwe leden en van nieuwe vrijwilligers nodig. Door de inzet van vrijwilligers kunnen we allemaal van onze sport blijven genieten. Ouders van jeugdsporters raken door hun inzet als vrijwilliger meer betrokken bij de sport van hun kind en dat versterkt het  teamgevoel en de verenigingsgedachte.

Vrijwilligerswerk is leuk!
Bij ZV De Albatros kun je op een breed terrein als vrij williger worden ingezet. Er is voor iedereen wel iets te vinden dat bij je past. Het is leuk om, naast je dagelijkse beslommeringen, er iets anders bij te doen. Het is een prima manier om je zinnen te verzetten. Je kunt actief meedenken en meedoen met het begeleiden van de zwemsport. Jouw bijdrage maakt het verschil! Het is leuk om betrokken te zijn bij je eigen favoriete sport en die van je kinderen.

Wil je ook iets betekenen voor de vereniging? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op!