KNZB Waterpolo App

– ingezonden bericht – 🙂

De KNZB waterpolo app is dé officiële app voor waterpoloërs, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris. Voor het gebruik ervan heb je inloggegevens nodig. Je kunt een eigen account in de KNZB app aanmaken. Dit moet met hetzelfde e-mail adres dat bekend is bij je vereniging.

Voor het gebruik van de App ben je zelf verantwoordelijk. Je kunt o.a. in deze app je persoonlijke statistieken bekijken en aan- of afmelding voor wedstrijden registreren (doe dit ruim voor aanvang van een wedstrijd). De afspraken over of dit nodig is zijn per team verschillend. Informeer bij je coach wat bij jullie wenselijk is.

Bij vragen en/of problemen over de App kun je eerst kijken of de handleiding van Sportlink je verder helpt. Deze is hier te vinden. Mocht je er nog niet uitkomen dan kan je altijd de ledenadministratie, de trainers en/of je teamleden raadplegen.

Voor downloaden van de APP op je tablet en/of telefoon: ga naar de ‘App Store’ (Apple) of ‘Google play’ (Android) op je toestel of klik hieronder op het icoon behorende bij jouw apparaat:

Ben je onder de 16?

Sinds 25 mei 2018 is de “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)” van kracht binnen het Sportlink platform. De AVG stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de app.

Ouders/verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen. Ze kunnen inloggen op de app met hun eigen e-mailadres als deze geregistreerd is als “ouder/ verzorger 1” van het lid. Het registreren van dit e-mailadres kan gedaan worden door de ledenadministratie.

Geef hiervoor je eigen e-mailadres door aan de ledenadministratie met de vraag om deze te koppelen aan je zoon/dochter. Na registratie kun je ermee inloggen in de app en verschijnt in de app bij Instellingen een optie om “Mijn kinderen” te beheren.

Het een en ander staat ook op de website van Sportlink hier uitgelegd.