Clubkleding

ZV De Albatros heeft sinds kort ook een eigen kledinglijn. Dit betekent dat je helemaal in “Albatros-stijl” een daverende indruk kunt maken bij de wedstrijden!

Samen met AvD Sports hebben wij een kledingassortiment samengesteld, om onze leden zo goed, comfortabel, duurzaam en snel mogelijk te kunnen laten sporten in onze mooie clubkleding tijdens trainingen en wedstrijden.

Een paar keer per jaar worden er pas- en bestelsessies georganiseerd. De momenten zijn normaliter rond eind januari, april en september. Hierdoor zijn wij in staat iedereen voor de start in het nieuwe waterpolo-seizoen in een nieuw jasje te steken. De definitieve data worden via de communicatiekanalen gecommuniceerd.

Omdat de kleding per bestelling op maat gemaakt wordt is het niet mogelijk de kleding te ruilen of retourneren. Zorg daarom dat je zeker weet dat je de juiste maat besteld door bij de passessies langs te komen.

Diapolo is een sportkledingmerk gespecialiseerd in waterpolo en levert hoge kwaliteit waterpolokleding aan legio clubs en nationale ploegen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hongarije, het mekka van het waterpolo. Inmiddels heeft diapolo een uitgebreide collectie sportkleding en accessoires die worden vervaardigd in de fabriek in Budapest.

Grote aantallen bestellen of een team sponsoren? Neem dan contact op met de secretaris via de mail secretaris@zvalbatros.nl.

Snel kijken? Klik HIER. Dan ga je naar De Albatros | AvD Sports (avd-sports.nl).

AvD Sports regelt ‘t.

Kracht, sportief, kwaliteit, perfectie, scoren, finishing touch…begrippen waar AvD Sports zich mee verbonden voelt. Dit vind je ook terug in de producten en diensten die in samenwerking met verschillende partners vervaardigd worden. Perfectie in kwaliteit en bedrukking.

Naast alles voor waterpolo opwaterpolospullen.nl levert AvD Sports ook kleding voor sportteams/clubs, voor een event, toernooi, reünie, bedrijfsuitje, jaarclub of zomaar.

AvD Sports is trots om vanaf seizoen 2024-2025 kledingleverancier te zijn van ZV De Albatros.