Sluiseiland Beachwaterpolo Party – Update

Afgelopen zaterdag 4 september was de “finale” van ons geweldige ZV De Albatros Beachwaterpolo tournee 2021! Zie hieronder een prachtige impressie van het toernooi met dank aan De Vliegende Filmer! En wat hebben we deze zomer genoten van dit ontzettend leuke spelletje waterpolo! Ondanks dat de zomer qua weer niet echt meewerkte is er met veel plezier gewaterpoloëd.

Achtereenvolgens in de plas Middelwaard, Meerkerk, Hagestein, Schoonrewoerd, Kedichem en vrijdag nog met een klein clubje op het Sluiseiland. Even het veld ingooien.

Maar de kers op de taart was afgelopen zaterdag toen we met negen andere verenigingen een klein feestje hebben gebouwd op ons mooie Sluiseiland. De dag begon nog wat fris, maar rond 12.00 uur kwam de zon er doorheen zodat we de gehele middag lekker hebben genoten van leuke wedstrijden en een heerlijk zonnetje.

Er zijn wedstrijden gespeeld in vier poules met evenveel winnaars. Wie waren dat? Zie hieronder.

Dank aan alle deelnemers en scheidsrechters. Maar vooral ook de organisatie: dank voor deze leuke evenementen! Het zit erop.

Volgend jaar weer? 😉

Nagenieten? Natuurlijk! Zie hieronder de bewegende beelden en de vele foto’s. En vergeet vooral niet even HIER te klikken. Hier staan 199 foto’s van Michel, van PEP (Personal Event Photography). Dank je wel Michel, voor al deze prachtige foto’s!

Tot volgend jaar!

Update

Aan de galerij met foto’s zijn nog 11 foto’s toegevoegd. En, niet onbelangrijk om even te noemen, bekijk vooral ook het artikel en de foto’s van Nico van Ganzewinkel. Dank je wel Nico, voor je komst en wederom prachtige foto’s. 🙂