Onderbroekenlol in Meerkerk!

Wat een enorm feest was het vrijdagavond in Meerkerk! Dankzij de gastvrijheid van evenementenverzorging Fa. W. Bovekerk, het aanwezige publiek op het terras maar bovenal de lokale deelnemers in het water (toppers!) mogen we stellen dat het beachwaterpolo toernooi in Meerkerk een enorm succes was!

In tegenstelling tot het beachwaterpolo toernooi afgelopen week in plas de Middelwaard, waar een écht toernooi werd gespeeld, was er nu juist ruimte voor belangstellenden die op deze manier kennis wilden maken met waterpolo. Iets dat in Meerkerk enthousiast werd ontvangen!

Onder leiding van KNZB scheidsrechter Anton werden “echte” wedstrijden gespeeld zodat men direct kennis maakte met de spelregels, benodigde techniek (de bal mag bijvoorbeeld maar met één hand worden gepakt en gespeeld) en het enorme plezier van dit “spelletje“. 😉

Meerkerk: dank jullie wel!!! Wij hebben genoten van de gezelligheid op het terras en in het water! Wat een prachtige plek en wat een sfeer!

Oh ja…trouwens ook dank aan Rick den Besten, onze regionale hoofdredacteur van Het Kontakt. Wil je prachtige foto’s zien en via het beeldscherm de sfeer proeven…klik HIER voor het verslag op Het Kontakt. Dank je Rick!

Meerkerk, tot volgend jaar! En voor iedereen: tot volgende week!

Effe nog nagenieten…met hieronder een videootje en onze foto’s…