Diploma zwemmen

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen na het behalen van hun “Swim Easy” en “Envos A & B” diploma graag verder willen leren om nóg beter te leren zwemmen. Hiervoor kunnen ze tegenwoordig ook bij ZV De Albatros terecht. Wij bieden een vervolg op de reguliere zwemlessen van ZwemSchool Midden en de gemeente Vijfheerenlanden.

Albatros heeft een vervolgopleiding samengesteld die de kinderen dit zwemplezier zal geven. Hierbij kan tevens gekozen worden voor een speelse kennismaking met de waterpolosport. Een combinatie waarmee de zwemtechniek en het uithoudingsvermogen flink wordt verbeterd. Beiden bedoeld om kinderen nog méér plezier te laten beleven en daarnaast nog zelfredzamer te worden in het water.

Door het leszwemmen te combineren met de sportiviteit van de balsport waterpolo, ontwikkelen de leden zich tot krachtige zwemmers met een uitstekend uithoudingsvermogen.  De zwemmertjes zelf beleven vooral veel plezier  aan het balelement “miniwaterpolo“. Omdat gewerkt wordt in kleine lesgroepjes is er veel extra aandacht voor de leden waardoor het zwemniveau van de kinderen met sprongen vooruit gaat.

Met als doel: afzwemmen voor het C-diploma.

Op dinsdagavond van 18.30 – 19.30 uur kunnen de kinderen drie gratis proeflessen volgen waarmee ze kunnen kennismaken met deze aanvullende C-zwemopleiding. 

Wilt u uw kind voor een proefles opgeven dan kunt u dit contactformulier gebruiken. Wij nemen dan direct contact met u op.