KAMPIOENEN!!! Update met foto’s!

Zaterdag 20 april 2024 gaat bij ZV De Albatros de geschiedenisboeken in. Heren 1 won, na een spannende competitie, een méér dan spannende wedstrijd van UZSC en mocht de kampioensschaal in ontvangst nemen.

Een waardige afsluiting van het afgelopen seizoen. Een seizoen van hard trainen, fair spelen en een inzet van meer dan 100%!

Natuurlijk hebben we de feestvierders om een reactie gevraagd. Allereerst Paul Stravers, trainer/coach en hiermee grondlegger van dit talentvolle team:

——————————————————-

“Ik heb genoten van deze mooie en sportieve wedstrijd tegen een aantal legendes zoals Hans van Zeeland, Andy Hoepelman, Mike Beukering, Rob Bijeman en nog andere. Heren met heel veel ervaring op topniveau!

Daarnaast was het een eer dat mijn eerste waterpolo trainer speciaal uit Huizen was gekomen voor deze wedstrijd. Er waren meerdere oud-trainers: Piet en Arie de Bruin, Wijnand Otter en Wim Chaigneau aanwezig. Dat deed me wel wat. Ik heb genoten van ons team en zie dat de jongens dagelijks sterker worden en zie nog best een mooie toekomst aankomen voor de club.

Dus super genoten met een enthousiast publiek en nu een biertje.”

——————————————————-

Keeper Danny Bos, betrouwbare sluitpost, reageerde als volgt:

——————————————————-

“De heren van UZSC roken ook de kans om kampioen te worden en hebben hun uiterste best gedaan. Dit was ook te zien dat hun team compleet was.

Ikzelf zat goed in de pot. 🙂

5 meter eruit, goeie passes… 🙂

Hun midvoor is niet de minste en erg handig met de backhand. Als midachter had Fabian zijn handen er vol aan. Door goed op de acties van de midachter te letten pakte ik diverse backhands en kon ik aan het eind een paar ballen wegrissen welke de midvoor aangespeeld kreeg.

Een spannende maar sportieve pot en daarmee een mooie afsluiter met terecht gelijk spel. Maar bovenal Albatros terecht KAMPIOEN!!!”

——————————————————-

En natuurlijk zijn er nog foto’s. Vele foto’s! Met dank aan Alicia. 🙂 Klik op de betreffende link voor een overzicht.

Foto’s Wedstrijd

Foto’s Huldiging