Lekbrug Beach Waterpolo Event

Na een lange “waterpolo-arme” periode hebben we wel wat in te halen met zijn allen! ZV De Albatros organiseert, met ondersteuning van Volker Wessels en restaurant Hajé een sportief en groots “Beach Waterpolo Event” op 10 juli 2021 vanaf 10.00 uur ‘s-ochtends tot 18.00 uur ‘s-avonds aan recreatieplas Middelwaard te Vianen.

Naast een intensief waterpolo-programma is er ruime gelegenheid voor ontspanning en recreatie voor de teams, coaches en supporters. Gedurende het event zorgen de vrijwilligers voor een gastvrije, ongedwongen en relaxte sfeer die deelnemers, bezoekers en het publiek van ons gewend zijn.

Verenigingen kunnen zich inschrijven met minimaal 4 en maximaal 8 spelers per team. Er wordt gespeeld in de volgende poules:

  • Heren
  • Dames
  • C – Jeugd (Jongens/meisjes/gemengd)
  • D – Jeugd (Jongens/meisjes/gemengd)

Corona
Helaas hebben we bij ZV De Albatros geen glazen bol. Echter, ook wij gaan ervan uit dat de positieve ontwikkelingen rondom Corona doorzetten en het toernooi daadwerkelijk door kan (lees: mag) gaan. Als blijkt dat dit niet mogelijk is krijgt uiteraard elk reeds ingeschreven team zijn geld terug.

Inschrijven
De inschrijfkosten bedragen €50,- per team, ongeacht het aantal spelers. Interesse? 🙂 Meld je team(s) aan via onderstaand inschrijfformulier. Na ontvangst nemen wij direct contact met je op. Inschrijven kan tot 3 juli aanstaande.

Vragen en overige informatie kun je stellen middels ons e-mail adres beachwaterpolo@zvalbatros.nl. Wij sturen je dan aanvullende informatie.

Meer gerelateerde info? Zie het Vlaamse TWN.

Onze dank gaat uit naar onze partners Haje en Volker Wessels.