Lekbrug Beachwaterpolo Event 2022

Noteer alvast in je agenda! Het belooft het spektakel van 2022 te worden! ZV De Albatros organiseert een sportief en groots “Beach Waterpolo Event” op 25 juni 2022 vanaf 10.00 uur ‘s-ochtends tot 18.00 uur ‘s-avonds. En na 18.00 uur volgt een gezellig avondprogramma waarvan we later de details bekendmaken.

Dit vindt allemaal plaats bij onze gastvrije vrienden van camping Everstein in Hagestein. Waar feesten en overnachten ook mogelijk is!

Naast een intensief waterpolo-programma is er overdag ruime gelegenheid voor ontspanning en recreatie voor de teams, coaches en supporters. Gedurende het event zorgen de vrijwilligers voor een gastvrij, ongedwongen en relaxte sfeer die deelnemers, bezoekers en het publiek van ons gewend zijn.

Verenigingen kunnen zich inschrijven met minimaal 4 en maximaal 7 spelers per team. Er wordt gespeeld in de volgende poules:

  • Heren
  • Dames
  • C – Jeugd (Jongens/meisjes/gemengd)
  • D – Jeugd (Jongens/meisjes/gemengd)

Inschrijven
De inschrijfkosten bedragen €50,- per team, ongeacht het aantal spelers. En voor €100,- extra krijg je er nog acht unieke event-shirts erbij!

Interesse? Meld je team(s) aan via deze link.

LEKBRUG BEACHWATERPOLO EVENT 2022

Na ontvangst nemen wij direct contact met je op. Inschrijven kan tot 18 juni aanstaande.

Vragen en overige informatie kun je stellen middels ons e-mail adres beachwaterpolo@zvalbatros.nl. Wij sturen je dan aanvullende informatie.

Oh ja, houd de website vooral in de gaten! Hoe dichter we richting de zomer komen, hoe meer details bekend gemaakt worden. Alle reden om deze datum direct vast te zetten in je agenda! 🙂