Minipolo spelen bij De Linge/PCG

Het was een drukke happening afgelopen zaterdag in Gorinchem. Maar liefst 15 teams, 25 vrijwilligers, 100 kinderen en een overvolle tribune waren in een overvol Caribabad aanwezig. ZV De Albatros was natuurlijk ook van de partij met twee teams van kinderen t/m 7 jaar. Alleen bleken dat er iets meer te zijn dan vooraf gedacht (wat een succes!), maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

De jongste jeugd van deze verenigingen speelde in 3 verschillende poules een leuk potje waterpolo. Niet alleen de onderlinge wedstrijdjes, maar ook het spelen in de baden eromheen of de innerlijke mens verwennen, maakte de middag helemaal af. Allemaal lachende gezichten en een bomvolle tribune met enthousiaste ouders en belangstellenden: iedereen genoot van het plezier van de kinderen.

We gaan dit nog eens dunnetjes overdoen. Volgende week gaan we met twee teams naar Maarssen waar De Fuut onze gastheer is. Dit keer zijn de kinderen van 7 tot 12 jaar aan de beurt voor een middag mini waterpolo plezier.