Minipolo: wat een plezier!

Afgelopen zaterdag organiseerde de vereniging een enorm gezellig miniwaterpolo-toernooi voor onze allerkleinste talenten. Het werd een fantastische middag waarbij plezier vooraan stond. Naast onze eigen spelertjes ontvingen we talentjes van vijf anders verenigingen uit het land. Fantastisch!

Uitgangspunt bij dit minipolo is om spelenderwijs de regels van het waterpolo te leren. En daarom mag bij minipolo (bijna) alles. Zo is het toegestaan de bal met twee handen te spelen en mogen de kinderen in het (ondiepe) water staan. De scheidsrechter (bij het minipolo een “spelleider” genaamd) treedt alleen op om het spel zo leuk mogelijk te laten verlopen. Enthousiasme én plezier staan bovenaan. Zoals het hoort. 🙂

En plezier hadden ze. De deelnemertjes van, naast natuurlijk ons eigen team, de volgende verenigingen:

Goed voor zestien prachtige wedstrijden!

Dankzij onze vrijwilligers Erwin, Joannna, Anoushka, Jason, Will, Henri, Christien, Luc, Stijn, Paul en Henk werd het een zeer succesvolle middag waar we graag nog even van nagenieten.

Nagenieten? Zie de video’s en foto’s hieronder.

Wil je ook eens meedoen? Op 7 november doen we mee met het toernooi van de Velser Zwemvereniging. Ga je ook mee? Mail dan even naar minipolo@zvalbatros.nl. Spreken we z.s.m. af!