Oud Leden Toernooi – Deel 2

Na het succes van het eerste “Oud Leden Toernooi” is het natuurlijk geen verrassing dat dit herhaald gaat worden. Dit keer organiseert de Duinkikkers op zaterdag 13 juli vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur een speciaal “Oud Leden Toernooi”. Eigenlijk is er maar één regel: spelers mogen niet meer actief zijn in de huidige waterpolocompetitie. Dus of je nu één jaar of dertig jaar bent gestopt, het maakt niet uit. Als we na het toernooi maar gezellig borrelen en bitterballen eten. En hopelijk wordt weer net zo gezellig als bij het eerste toernooi.

Na dit eerste gezellige toernooi bij ons in het zwembad is het nu dus de beurt aan onze vrienden van de Duinkikkers. Natuurlijk gaan wij als Albatros weer met een ploeg oud-leden een gezellige avond beleven. Ken jij nog oud leden die niet benaderd zijn: nodig ze uit zodat ook wij weer een mooi team op de been brengen.

Je kunt ook hun naam en telefoonnummer doorgeven aan de WPC op mailadres waterpolo@zvalbatros.nl  zodat wij ze van de juiste informatie kunnen voorzien.

De eerste oud leden hebben alweer kenbaar gemaakt dat ze weer mee spelen. Dus wie volgt?

Om 18.00 uur verzamelen we bij Helsdingen voor het vertrek naar Optisport Sportboulevard De Engh, Dalweg 181, 3762 AW SOEST.

Mocht je behoefte hebben om je waterpolovaardigheid weer een beetje in de vingers te krijgen dan hebben we op de dinsdagavonden van 20.00 tot 21.00 uur een speciale training voor herintreders en starters. Dus wees welkom en kom gezellig langs om een balletje te gooien!