Senioren waterpolo

Wie jong is heeft de toekomst. Maar wie oud is, de ervaring!

Zondagmiddag 9 oktober was ons zwembad het decor van pure “waterpolo ervaring”, en heel veel pret! Sinds enige tijd bestaat het Watervrienden Waterpolo Toernooi met ondersteuning van de NCS (Nederlandse Culturele Sportbond).

Watervrienden Nederland is een bundeling van ruim 50 zwemverenigingen, verspreid over heel Nederland. Veelal hebben de verenigingen “Watervrienden” in hun naam. Samen hebben de watervrienden verenigingen circa 13.000 leden. Wat al deze leden en hun verenigingen bindt is een gezamenlijke visie op de rol van sport en bewegen in onze maatschappij.

Dit seniorentoernooi is bedoeld voor die spelers tussen de 18-80 jaar die graag willen waterpoloen maar niet (meer) in de gelegenheid zijn om aan de reguliere competities mee te doen. Met dit doel worden door het land meerdere van dergelijke toernooien georganiseerd. Met teams uit o.a. Almere, Utrecht, Nijmegen en Enschede was dit een eerste gezellige middag.

We zijn op dit moment aan het bekijken hoe we als ZV De Albatros hier iets in kunnen betekenen. Met als eerste actie: een gezellig waterpolo toernooi in ons zwembad Helsdingen.

Meer info?