Einde competitie en trainingsnieuws

Nu het competitieseizoen is afgelopen vervallen normaal gesproken de trainingen op donderdag. Echter dit jaar willen we als proef de trainingen tot juli anders inrichten. Vanaf donderdag 18 april gaan de senioren, jeugd 013 en 015 namelijk samen trainen. Van 19.00 uur tot 20.00 uur. De training van O11 blijft wél gewoon doorgaan van 18.30 – 19.30 uur.

De tijdelijk nieuwe opzet van de training op donderdag zal voornamelijk bestaan uit waterpolotechniek en het nieuwe Beachwaterpolo. Ook staat de training open voor broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes. Zij mogen tot juni gezellig meetrainen en spelen. 

Om onze conditie op een hoger niveau te brengen en volgend jaar nóg sterker de competitie in te gaan gaan we tussen 20.00 uur en 21.00 uur een leuke conditietraining houden. Hier gaan we onder begeleiding en op leuke manier meters maken om de conditie te verbeteren. Ook voor ouders die aan hun zomerconditie willen werken staat deze training open. Zij zwemmen mee met de SwimFitness groep die op dit tijdstip ook aanwezig zijn.

De dinsdagtrainingen blijven tot 13 juli op dezelfde tijden en groepen. Ook voor de dinsdagtrainingen is het mogelijk om broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. Wanneer je iemand mee wil laten zwemmen dan kun je aan de balie of aan de bar een groen intro bandje afhalen. Hiermee hebben ze dan toegang tot het zwembad en een gezellig zwemles!

Wel staan er nog enkele leuke evenementen op het programma zoals:

  • Vier Tegen Vier Beachwaterpolo
  • Ouder-Kind training

De datums hiervoor volgen later dus kijk geregeld op deze website!

Als laatste: op donderdag 16 mei is er geen training omdat we dan Algemene ledenvergadering hebben waar we graag alle leden en/of de ouders zien verschijnen.